sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Viikon treenit: Liikunnan lähettiläs

Tällä viikolla viikolla julistin itseni viikon Liikuntalähettilääksi, kun sain en yksi, en kaksi, vaan peräti kolme kaveria liittymään Esportiin erinomaisen synttäritarjouksen avulla! Tällä viikolla sain siis vielä pakertaa yksin kaamosväsymyksessäni, mutta ensi viikolla pitäisi saada taas uutta treeniseuraa :)

Ma: RPM ja punttis
Ti: aamun -16 pakkasessa ei yhtään vähemmältä kuin nerokkaalta minilomalta tuntunut HotBodyBalance ja sen perään CXWorx
Ke: aamun BodyPump, illalla BodyAttack ja HotStreching
To: BodyCombat
Pe: ratsastus. Menin taas Welmirolla, Essillä taitaa olla mulla ja sillä joku projekti menossa... Ei se mua haittaa, kiva heppa jolla lisäksi on tosi hyvä Devocoux-satula :) Tällä kertaa puomit pysyi maassa, tehtiin kolmea puomia suoralla linjalla siirtymisten kera ja kevyessä istunnassa, mikä olikin yksinkertaisuudessaan inhottavan vaikeaa. Mutta päästiin vihdoin ratsastamaan koko maneesissa, uusi pohja on viittä vailla valmis!
La: kävin liikuttamassa hepat, toisen menin ilman satulaa, taisi olla eka kerta noin yhdeksään vuoteen... Pelotti ihan kauheasti, olin itse vähän heikossa hapessa joten könötin vaan siellä käynnissä ja pitelin kaksin käsin harjasta kiinni :D Toisen kanssa piti myös ottaa kevyesti lämpimän etujalan kanssa, mutta se oli vähän haastavaa kun heppa oli etukaviot ilmassa heti kun yritettiin poistua maneesista. Niinpä sitten Saskia ratsasti kuin paraskin saksalaismies kymmenen minuutin kurinpalautuksen, kunnes heppa käveli siivosti.
Su: tästä päivästä Ansku kirjoittanee kunnon postauksen kuvineen päivineen, joten mainitsen vaan treenit, eli ampumajuoksutreenit (mun ampuminen meni ihan metsään (ja nythän siis ei ollut kyse metsästyksestä, eli se oli huono asia)), muutaman päivän lumityöt mun vanhempien pihassa toimitti päivän lihaskuntotreenin virkaa, pidennetyt tosihyvät uintitreenit, ja illalla vielä kunnon venyttelyt Penny Keräsen avustamana.

Talvihölmö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti